حضرت آیت الله نوری همدانی در پیامی حمله وحشیانه رژیم صهیونیستی به ملت مظلوم و بی دفاع غزه خصوصاً بیمارستان المعمدانی را محكوم كردند.
متن پیام حضرت آیت الله نوری همدانی در محكومیت حمله وحشیانه رژیم صهیونیستی به ملت مظلوم و بی دفاع غزه خصوصاً بیمارستان المعمدانی به این شرح است:
بسم الله الرحمن الرحیم
قاتِلُوهُمْ یُعَذِّبْهُمُ اللَّهُ بِأَیْدِیكُمْ وَ یُخْزِهِمْ وَ یَنْصُرْكُمْ عَلَیْهِمْ وَ یَشْفِ صُدُورَ قَوْمٍ مُؤْمِنِینَ
حمله وحشیانه رژیم صهیونیستی به ملت مظلوم و بی دفاع غزه خصوصاً بیمارستان المعمدانی اوج رذالت و پستی را به نمایش گذاشت.
اكنون وظیفه انسانی هر فرد آزاده با هر دین و مذهب متفاوت شده است، هر انسان با وجدان نمی تواند نسبت به این جنایت دردناك بی تفاوت باشد، سران كشورهای اسلامی نیز باید از این وضع خارج شده و در گام نخست در دفاع از این ملت ستمدیده ارتباط خود را با این رژیم كودك كش قطع نموده و بجای قطعنامه و بیانیه اقدام عملی نمایند تا تاریخ نام آنها را در ردیف این جانیان بی رحم قرار ندهد.
امروز سكوت در برابر این جنایت جایز نیست و اعلام انزجار و دفاع لازم و ضروری می باشد. طبق وعده خداوند متعال زمان فتح و پیروزی نزدیك است و ان شاءالله اسرائیل و اربابانش بزودی به زوال و نابودی خواهند رسید و جبهه مقاومت با وحدت و همدلی و توكل به خدا پیروز خواهند شد.
إِنْ تَنْصُرُوا اللَّهَ یَنْصُرْكُمْ وَیُثَبِّتْ أَقْدَامَكُمْ
و در پایان از ملت های اسلامی و مردم عزیز ایران میخواهم از هیچ كمكی نسبت به این مردم مظلوم كوتاهی نكنند.
إِلَّا الَّذینَ آمَنوا وَعَمِلُوا الصّالِحاتِ وَذَكَرُوا اللَّهَ كَثیرًا وَانتَصَروا مِن بَعدِ ما ظُلِموا وَسَیَعلَمُ الَّذینَ ظَلَموا أَیَّ مُنقَلَبٍ یَنقَلِبونَ.
26 مهر 1402
حسین نوری همدانی