مهارت گفت و گو در «عصر جوانی»

شبكه رادیویی معارف در برنامه «عصرجوانی» به موضوع مهارت گفت و گو و فن بیان می پردازد

1403/11/30
|
14:16



به گزارش روابط عمومی رادیو معارف، گفت‌وگو جزو ذات انسان است. انسان موجود اجتماعی است و گفت‌وگو مهمترین وجه این اجتماعی بودن است. گفت و گو دو جنبه دارد، جنبه‌ای به بیرون و در ارتباط با دیگران و جنبه‌ای هم در درون به عنوان گفت و گوی درونی كه همه با آن آشنا هستیم. راه دسترسی به درون و گفتگوی واقعی با خود از طریق گفت و گو با دیگران حاصل می‌شود. در كنجی نشستن و با خود گفتگو كردن راه را به جایی نمی‌برد.
گفت وگو فقط به معنای رد و بدل كردن افكار و احساسات و اطلاعات نیست. بلكه اتفاقی پیش ‏می‏‌آید كه انسان‌‏ها با اندیشه و ذهن یكدیگر آشنا می‌شوند و از این رهگذر شعور یا خرد جمعی شكل می‌‏گیرد. در آینه گفت‌‏وگو با دیگران است كه می‏‌توان ذهن و اندیشه خود را مشاهده كرد ولی آگاهی نسبت به آن‌ها كم است و در صورت عدم آگاهی نسبت به آن ها تأثیر نادرست بر اخلاق انسان دارد.
لازم به ذكر است برنامه «عصر جوانی» به همت گروه فقه و اندیشه رادیو معارف با محوریت جوان و جوانی، موضوعات رفتاری و شخصیتی جوان را تبیین كرده و این هفته مبحث مهارت گفت و گو را تحلیل و بررسی می كند.
گفتنی است تهیه كنندگی این برنامه را حسن جلالی برعهده داشته كه با اجرای حمید سوری و با كارشناسی دكتر هادی اكبرزاده یارم گنبد شنبه تا پنجشنبه ساعت 19:00 تقدیم شما مخاطبان خواهد شد.


دسترسی سریع