سالرزو ازدواج نبی اكرم (ص) و حضرت خدیجه (س) بر دوستداران آل الله تبریك و تهنیت باد
در روز دهم ربیعالاول حضرت خدیجه(س)، جانِ پیامبر میشود و تمام ثروت خود را در حضرت محمد(ص) خلاصه میكند. حضرت خدیجه(س) به خانه حضرت محمد (ص) میآید تا مرهم زخمهای فردای حضرت شود.
در روز دهم ربیعالاول زمانی كه بیست و پنج بهار از عمر پر بركت رسول خدا (ص) میگذشت با بانوی پاكدامن حجاز حضرت خدیجه (س) پیمان زندگی مشترك را امضا میكند. حضرت خدیجه (س)، به خانهای میآید كه زینتی جز حضور همیشگی ملائك ندارد؛ خانهای كه جز صدای محمد (ص)، هیچ موسیقی دیگری را نمیشناسد، خانهای كه افقهای روشن آسمان، چشم به آستان بیآلایش آن دوختهاند.
پیامبر (ص) 15 سال قبل از هجرت با حضرت خدیجه كبری (س) ازدواج كردند. در احادیث منابع شیعه و اهل سنت آمده است كه حضرت خدیجه(س) بنت خویلد بن اسد، در دانش و اطلاع به كتب زمان خود معروف بوده است.
او از زنان قریش بوده و علاوه بر كثرت اموال و املاك، به عقل و كیاست نیز بر دیگرن برتری داشت و در آن زمان او را «طاهره»، «مباركه»، «سیده نسوان» و «ملكه بطحاء» مینامیدند. او از كسانی بود كه انتظار قدوم پیامبر (ص) را میكشید و همیشه از علمای آن زمان نبوت آن حضرت را جویا میشدند.
رسول خدا ـ صلیاللهعلیهوآله ـ فرمود: بهترین زنان بهشت چهارتا هستند: حضرت خدیجه، حضرت فاطمه، حضرت مریم و آسیه زن فرعون تمام این روایت بیانگر مساوی بودن مقام حضرت خدیجه (س) با حضرت مریم (س) است.