معاون صدا: رسانه باید مولد باشد

معاون صدا همزمان با آغاز دهه كرامت و بیستمین سالگرد افتتاح رادیو معارف با مدیران و مسؤولان این رسانه دینی دیدار كرد.

1397/04/26
|
16:14

به گزارش روابط عمومی رادیو معارف، دكترحمید شاه‌آبادی ضمن تبریك به مناسبت فرا رسیدن سالروز میلاد حضرت معصومه سلام الله علیها گفت: رادیو معارف نقشی ممتاز در معاونت صدا داشته است و كیفیت برنامه سازی در این رسانه دینی به گونه ای است كه اقشار مختلف می توانند از آن استفاده كنند.
وی خاطرنشان كرد: دنیای رسانه امروز تحت تاثیر تغییر و تحولات قرار دارد؛ به نحوی كه امروزه باید با عنایت به مقتضیات فعلی رسانه، استراتژی شفافی برای رادیو داشته باشیم. این كه رادیو معارف توانمندی‌های اصلی و قوی دارد، باید گفت كه كافی نیست و می‌بایست چشم اندازی برای دهه سوم داشته باشیم. مسلما تحقق این امر نیازمند آن است كه هیات اندیشه ورز در رادیو معارف شكل بگیرد و از زوایای مختلف این موضوع را بررسی كند. به همین دلیل باید نگاهی ملی و بین المللی نیز به این موضوع داشته باشیم.
معاون صدا با اشاره به هنر و توامندی رادیو معارف در تبدیل سخنان علما به برنامه‌های رادیویی افزود: امروزه در شرایطی به سر می بریم كه انبوه داده‌ها و اطلاعات گوناگون برای اذهان جوانان وجود دارد. در این میان هم فقط افرادی كه ذهن جستجوگر بالایی دارند می توانند آن را تشخیص دهند؛ البته رقابت و تقابل در رسانه‌های مختلف بسیار بیشتر شده است كه همین امر، انتخاب و قدرت انتخاب را بسیار سخت كرده است.
معاون صدا در ادامه گفت: هیات اندیشه ورز رادیو معارف باید اقداماتی از قبیل ترسیم سازی چشم انداز آینده، افزایش شنونده ها، ماموریتهای متفاوت را در نظر بگیرد كه یقینا مطالعه این موارد تاثیر مناسبی بر روی ماموریت ها دارد. البته ما باید برای همه اقشار جامعه برنامه های مناسبی داشته باشیم تا بر پایه آنها شاهد افزایش شنونده ها باشیم.
شاه آبادی با اشاره به اهمیت نیروی انسانی توانمند افزود: ما در حوزه نیروی انسانی به رادیو معارف افتخار می كنیم. در همه عرصه ها نیروهای خوبی فعال هستند كه این مایه مباهات است. اما كارشناسان باید افراد خوش سخنی باشند كه آشنایی خوبی با ادبیات رسانه ای نیز داشته باشند. خوشبختانه در بخش كارشناسان، رادیو معارف گذشته درخشانی دارد و با اتكا به این كارنامه باید به مرجعیت برای كل رادیو برسد. در همین چارچوب شایسته است كه با تشكیل ساز و كار مناسب، كارشناسان رسانه ای را شناسایی و برای ارتقا سطح كیفی سایر برنامه های شبكه ها استفاده كرد. البته این موضوع فقط به كارشناسان دینی اختصاص ندارد. امروزه مهمترین وظیفه رسانه چهره‌پردازی است. مدل را عوض و شاخص‌ها را معرفی كنید.
دكتر شاه آبادی درخصوص ماموریت متمركز بر امتداد پیام گفت: كارهای خوبی را آغاز كرده ایم و در این‌باره نگاه مطالبه‌گری از بخش‌های مختلف دارم. ما در حوزه امتداد پیام میان مطلبی كه به آن اشاره می كنیم با جایگاه اصلی كه در آن قرار بگیریم فاصله زیاد داریم. ما تولید مطلب و انتشار مطلب و درگاه متفاوت باید ایجاد كنیم تا یك بار مطالب مختلف تبدیل شود و مرتبه دیگر پیگیر انعكاس آن باشیم.
وی درخصوص فعالیت دشمنان در ابعاد مختلف گفت: دشمنان در شرایط فعلی برخی مشكلات را با استفاده از تكنیك های رسانه ای پوشش می دهند و در اذهان به واقعیتی بزرگ تبدیل می كنند تا در وقت مقتضی بهره برداری های لازم را از آن انجام دهند.
معاون صدا با اشاره به نوآوری‌های مختلف در شرایط فعلی گفت: باید برای مطالب و محتوای رادیویی، تصویر و فیلم بسازید و اتاق فكری تشكیل دهید كه پایه و اصول محتوای در آنجا مطرح شود. برنامه های شما خوب است اما ما دنبال قله در شبكه معارف می‌گردیم كه مردم این شبكه را با آن برنامه بشناسند.
شاه‌آبادی در پایان با اشاره به جایگاه مخاطب گفت: معاونت صدا این ظرفیت را دارد كه برای گروه‌های مختلف از مخاطبان، یك برنامه خاص را بسازد كه زمینه‌ساز موفقیت‌ها شود گاهی یك برنامه امواج یك رادیو را به پویایی وا می‌دارد و نام شبكه را در جامعه مطرح می‌كنند. گاهی برای ساخت یك برنامه باید سراغ آرشیو رفت و از دل برنامه‌های گذشته برنامه ساخت. ما باید كیفیت برنامه‌ها را به حدی برسانیم كه به لحاظ برنامه سازی برندی ایجاد كنیم تا شبكه با یك برنامه خاص در نزد مخاطبان به اوج برسد.
همچنین مجتبی تونه‌ای _ مدیر رادیو معارف _در این نشست ضمن خوش آمد گویی به دكتر شاه آبادی و هیئت همراه ،موفقیت بیست ساله ی این رسانه دینی را نتیجه تلاش مدیران و برنامه سازان و عوامل این رسانه دینی دانست و برجستگی فعلی برنامه ها را كاری جهادی از سوی همه كاركنان این رسانه خدوم معرفی كرد .
مدیر رادیو معارف در ادامه گفت: در حوزه ساختار و محتوا به دلیل وجود مخاطبان بیشمار باید رقابت تنگاتنگ با دیگر رسانه ها داشته باشیم.
باید در كنار آرایش رسانه ای مناسب، جذابیت های شنیداری خود را افزایش دهیم.
مجتبی تونه ای در ادامه پیرامون برنامه‌سازی بدون موسیقی در این رادیو گفت: اگر چه عنصر موسیقی در این شبكه وجود ندارد، ولی برنامه سازان توانسته اند جذابیتهای رسانه ای را در این رادیو به وجود بیاورند.
و از آنجا كه رادیو رسانه لحظه هاست ،كوتاه سازی برنامه ها از جمله اقدامات این رسانه است به طوری كه حوزه محتوا آسیب نبیند.
وی در خصوص تدارك رادیو معارف برای چهلمین سال پیروزی انقلاب اسلامی گفت: از جمله اقداماتی كه در این رادیو صورت گرفته "گفتگوی فرهنگی" با شخصیتهای فرهنگی و اجتماعی .. است كه به بررسی وضیعت فرهنگی در چهار دهه انقلاب اسلامی می پردازد.
وی با اشاره به برنامه های "من انقلابی ام "گفت: این برنامه مختصات آموزش و پرورش انقلابی، دولت انقلابی، حوزه انقلابی و .. را بررسی می كند. همچنین برنامه " پرسمان انقلاب" برنامه ای است كه به پرسش های شنوندگان پیرامون انقلاب مطرح می شود پاسخ خواهد داد .
مجتبی تونه ای در ادامه ارتباط با مجامع دانشگاهی و حوزوی را مهم دانست و گفت: این رسانه دینی همچنان با این مراكز فرهنگی ارتباط دارد زیرا رادیو معارف به دلیل پویایی و به واسطه ملی و بین المللی بودن باید شرایط و احوالات اجتماعی را رصد كند و واكنش سریع نسبت به امور داشته باشد.
در ادامه این نشست حمید شاه‌آبادی، معاون صدا پس از تقدیر از برنامه‌سازان با هیات همراه از بخش‌های مختلف شبكه بازدید كردند.





دسترسی سریع