دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منكر درباره ماجرای صدور مجوز برای امر به معروف و نهی از منكر مسئولان توضیح داد.
به گزارش روابط عمومی رادیو معارف، حجتالاسلام جلیل مجبی در گفتگو با خبر رادیو معارف با اشاره به مشكلی كه تشكلهای امر به معروف و نهی از منكر برای دریافت مجوز فعالیت از وزارت كشور داشتند اشاره كرد و گفت: با توجه به اینكه این فرایند بعضی اوقات تا دو سال طول میكشید، ما از ظرفیت ماده 16 بند 11 قانون حمایت از آمران به معروف و ناهیان از منكر كه بر «حمایت همهجانبه از اقدامات قانونی آمران به معروف و ناهیان از منكر» تاكید میكند، استفاده و شیوهنامهای برای ساماندهی اینگونه تشكلها تدوین كردیم تا هر كس میخواهد در قالب تشكل امر به معروف و نهی از منكر كند، روند كوتاهی را طی كند.
دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منكر خاطرنشان كرد: این كار از 15 مرداد 1398 شروع شده و تا كنون 400 گروه تخصصی در حوزههایی مانند محیط زیست، تعلیم و تربیت و ... مجوز دریافت كردهاند.
وی درباره مجوزی كه برای آقای رائفیپور صادر شده و در فضای مجازی مورد توجه قرار گرفته است، گفت: ایشان برای «امر به معروف و نهی از منكر مسئولین» درخواست صدور مجوز كرد. به ایشان گفتیم مانند سمنها باید هفت نفر را معرفی و در سایت ثبت كنید، تا مجوز بدهیم. از این ماجرا یك سال میگذرد و یك ماه پیش مجوز صادر شد.
حجتالاسلام محبی در پاسخ به سوالی كه در فضای مجازی مطرح شد مبنی بر اینكه «مگر امر به معروف و نهی از منكر كه تكلیف همه است، مجوز میخواهد؟!» تصریح كرد: همانطور كه شما میتوانید فعالیت سیاسی را در قالب حزب مجوزدار انجام دهید و این نافی فعالیت فردی نیست، در امر به معروف و نهی از منكر نیز فرد میتواند هم به صورت فردی این كار انجام دهد هم به صورت گروهی و شناسنامهدار.
وی خاطرنشان كرد: مزیت حالت دوم این است كه اگر به مسئولی امر به معروف و نهی از منكر كرد و مسئول گفت: به تو چه؟ شخص آمر یا ناهی میتواند بگوید «من مجوز ستاد دارم و تو نمیتوانی به من بگویی به تو چه؟» در واقع با ثبت سمن و طی مراحل قانونی، این مقاومت كم میشود چون آمر به معروف و ناهی از منكر از حمایت حاكمیت برخوردار است.