حاج علی اكبری گفت: از نهادهای مسئول تا هنرمندان و نخبگان، همه درباره نمازجمعه كوتاهی كرده ایم و لازم است برای حق شناسی و شكرگزاری در مسیر پیشرو تصمیمگیری مناسبی داشته تا به هدفهای بزرگی كه برای رسیدن به نماز تراز اسلامی داریم، برسیم.
حجت الاسلام والمسلمین حاج علی اكبری گفت: از نهادهای مسئول تا هنرمندان و نخبگان، همه درباره نمازجمعه كوتاهی كرده ایم و لازم است برای حق شناسی و شكرگزاری در مسیر پیشرو تصمیمگیری مناسبی داشته تا به هدفهای بزرگی كه برای رسیدن به نماز تراز اسلامی داریم، برسیم.
حجتالاسلام والمسلمین محمدجواد حاج علی اكبری، رئیس شورای سیاستگذاری ائمه جمعه، یكشنبه 8 خرداد 1401 در مراسم اختتامیه اولین جشنواره شعر نمازجمعه و دومین جشنواره عكس نمازجمعه كه در مجتمع آدینه تهران برگزار شد با یادی از قربانیان متروپل آبادان و تسلیت به مردم ایران، اظهار داشت: نمازجمعه یك عنایت بسیار بزرگ خداوند متعال درباره جامعه اسلامی و مومنان است كه باید قدر آن را بدانیم و به آن توجه ویژهای داشته باشیم.
وی افزود: نمازجمعه به تعبیر رهبر معظم انقلاب اسلامی یك واجب نمادین به شمار میآید كه ظرفیتهای شگرفی در محور خودسازی، تطهیر جان، جلا دادن روح و ذهن مومنان دارد. علاوه بر این، نماز در طراحی جامعه اسلامی از اهمیت زیادی برخوردار است؛ تا جایی كه به طور خاص نمازجمعه و خطبههای آن موجب انسجام در تحقق آرمانهای مشترك مسلمانان میشود.
رئیس شورای سیاستگذاری ائمه جمعه با بیان اینكه مسیری كه ما برای تحقق تمدن اسلامی باید طی كنیم، از همین مسیر میگذرد، تصریح كرد: ابعاد مختلف نمازجمعه را در بیش از 40 سال در پرتو انقلاب اسلامی مشاهده كردهایم. در سالهای نخستین انقلاب اسلامی و بعد دفاع مقدس و پس از آن، نقش آفرینی نماز جمعه بین نیروهای انقلابی خاطرهانگیز بوده است و اگر به تاریخ انقلاب اسلامی با دقت نگاه كنیم، به آثار نمازجمعه و اتحاد ملی در این اجتماع پی خواهیم برد.
وی با اشاره به اینكه حقِ نماز جمعه به درستی ادا نشده است، گفت: ما ائمه جمعه هنوز فاصله زیادی داریم كه حق نمازجمعه را ادا كنیم و شكر آن را به جای آوریم. از نهادهای مسئول تا هنرمندان و نخبگان، همه درباره نمازجمعه كوتاهی كرده ایم، بر همین اساس، لازم است برای حق شناسی و شكرگزاری در مسیر پیشرو تصمیمگیری مناسبی داشته تا به هدفهای بزرگی كه برای رسیدن به نماز تراز اسلامی داریم، برسیم.
حجتالاسلام و المسلمین حاج علی اكبری با بیان اینكه زبان هنر در ترویج، تبیین و همچنین نفوذ پیامها نقش بیبدیلی دارد، خاطر نشان كرد: هر هنری به كمك دین بیاید، اول خودش فیض میبرد و بركاتش قابل تصور نیست، بعد هم به مسئولیت اصلی خود عمل كرده است، بنایراین، این مراسم نشانگر رویكرد ما مبنی بر دعوت از اصحاب هنر برای حركت در این مسیر توجه به نماز جمعه است.
رئیس شورای سیاستگذاری ائمه جمعه با اشاره به اینكه ما سعی داریم با استفاده از این ظرفیت هنری در ترویج نماز جمعه و فراخواندن اقشار گوناگون به این فرضیه الهی عمل كنیم، گفت: جشنواره عكس و شعر نماز جمعه بسیار دلنشین بود و ما را به بخشهایی كمتر دیده شد، هدایت كرد. این اقدام كه با مشاركت مركز موسیقی صدا و سیما برگزار شد، زمینهای برای خلق آثار فاخر است كه جا دارد از آقای قزوه به عنوان دبیر بخش شعر و آقای سلیمانیان دبیر بخش عكس تقدیر و تشكر كنم.