400 تشكّل فرهنگی در جامعة المصطفی فعال است

معاون فرهنگی ـ تربیتی جامعة المصطفی العالمیه، با اعلام این خبر گفت: امروز شاهد ارتقای جایگاه دانش‌ های مهارتی در سرفصل‌ های آموزشی و پژوهشی جامعة المصطفی هستیم.

1401/08/23
|
16:16

وی افزود: در جامعة المصطفی العالمیه مجموعه‌ های متعددی وجود دارند، اما مجموعه تشكّل‌ های فرهنگی، یكی از بخش‌ هایی است كه می‌ تواند در حوزه مهارتی بسیار فعالانه عمل كند.معاون فرهنگی ـ تربیتی جامعة المصطفی العالمیه گزارشی از فعالیت‌ های 400 تشكّل فرهنگی جامعة المصطفی در عرصه بین‌ الملل ارائه كرد و ادامه داد: با توجه به اقتضائات و شرایط عصر حاضر به ویژه جایگاه تأثیرگذار فضای مجازی و رسانه در زیست بشری، همچنین تأكید رهبر معظم انقلاب برای حضور فعال و پرشور در این فضا، لازم است طلاب و دانش‌ پژوهان آموزش‌ های مهارتی و كاربردی در این عرصه را پشت سر گذاشته و مورد توجه جدی قرار دهند.
حجت‌الاسلام كریمی قدوسی ابراز امیدواری كرد با تجهیز و تقویت ابزار‌های به‌كارگیری فضای مجازی و ارائه آموزش‌ های فنی لازم، بتوان علوم و دانش اسلامی را از بستر این فضا به جهانیان عرضه كرد

دسترسی سریع