آقای چاووشی در حاشیه برگزاری چهاردهمین دوره آزمون سراسری حفظ قرآن كریم موسوم به «ترنم وحی» همچنین از تاسیس 143 شعبه این موسسه در سراسر كشور خبر داد.
سید محمود چاووشی در حاشیه برگزاری چهاردهمین دوره آزمون سراسری حفظ قرآن كریم موسوم به «ترنم وحی» از تاسیس بیش از 143 شعبه این موسسه در سراسر كشور از سال 1371 تاكنون خبر داد و گفت: طی این سالها علاوه بر این تعداد حافظ كل قرآن باید به ده ها هزار حافظ دیگر كه بین یك تا 25 جزء قرآن را حفظ كرده اند، اشاره كنیم.
وی با اشاره به اینكه در این دوره از آزمون چهار نفر دهه نودی در بخش حفظ شركت كرده اند، اضافه كرد: 20 نفر دهه هشتادی، هشت نفر دهه هفتادی، 25 نفر دهه شصتی، 16 نفر دهه پنجاهی و پنج نفر متولد دهه 40 شركت كنندگان در این آزمون هستند.
مدیرعامل موسسه مهد قرآن كشور گفت: این دوره از آزمون كه همراه با ترجمه، تفسیر و مفاهیم قرآنی بود از روز سه شنبه هشتم آذر به میزبانی استان گلستان برگزار شده است و اختتامیه این مسابقات نیز روز جمعه یازدهم آذر با حضور مسئولان ارشد كشوری و استانی در گرگان برگزار خواهد شد.
چاوشی با بیان اینكه این دوره از آزمون با حضور پنج تیم داوری شامل سه تیم برادران و دو تیم خواهران در حال برگزاری است، افزود: اساتید بزرگ و پرافتخار قرآنی همچون استاد پرهیزگار، استاد سعیدیان و استاد سیف از جمله اساتیدی هستند كه افتخار حضور به عنوان داور را در این دوره از آزمون به ما داده اند.