چهارمین جشنواره ملی دانشجویی مهدویت 16 اسفند همزمان با ولادت حضرت ولی عصر (عج) برگزار می شود
دبیر چهارمین جشنواره ملی مهدویت ادامه داد: موضوع موعود یا مصلح كل، نظریه و اندیشهای نیست كه در طول زمان در اذهان پدید آمده و برای تسكین دردها و ایدهای برای دلداری مظلومان باشد، بلكه هویت شیعه است كه با توجه به آیات و روایات میتوان به ضرورت آن پی برد.
علی حسینی،دبیر چهارمین جشنواره ملی مهدویت با تأكید بر این كه راویان مختلف بیش از شش هزار حدیث درباره مهدویت روایت كردهاند، اظهار كرد: موضوعاتی كه این روایات مورد بررسی قرار داده اند، شخصیت امام مهدی (ع)، شخصیت منتظران وی، ارزش و فضیلت انتظار فرج و نشانههای ظهور، همچنین حوادث هنگام ظهور و جهان پس از ظهور است.
وی با بیان این كه باور به مهدویت اثرات و نتایج مختلفی در جامعه به لحاظ فردی و جمعی دارد، امیدواری به آیندهای روشن، غایتمندی و معناداری زندگی، الگوگیری برای پیشرفت جامعه، بسیج ارادههای عمومی و ایجاد نوعی انتظار فعال را از جمله نتایج و تأثیرات باور به مهدویت عنوان كرد.
حسینی اضافه كرد: كتابخوانی بخش چهارم جشنواره ملی مهدویت است كه علاقهمندان در این بخش با مطالعه كتاب «قیام و انقلاب مهدی (عج)» نوشته شهید مطهری در مسابقه شركت میكنند كه هر شركت كننده میتواند علاوه بر شركت در بخشهای دیگر جشنواره در بخش كتابخوانی شركت كند.
وی همچنین عنوان كرد: علاقهمندان برای شركت در جشنواره و كسب اطلاعات بیشترمیتوانند به وبسایت جشنواره ملی مهدویت به آدرس www.Mahdaviatfest.ir مراجعه كنند.