كتاب «عصر امام خمینی(ره)» به چاپ بیست و دوم رسید

چاپ بیست و دوم كتاب «عصر امام خمینی(ره)» اثر حجت الاسلام والمسلمین میر احمدرضا حاجتی روانه بازار نشر شد.

1402/03/15
|
18:06

چاپ بیست و دوم كتاب «عصر امام خمینی(ره)» اثر حجت الاسلام والمسلمین میر احمدرضا حاجتی در 439 صفحه منتشر شد.

با پیروزی انقلاب اسلامی ایران پیام های الهی و معنوی امام خمینی(ره) در سراسر جهان، طنین افكن گردید، ایشان با تأسی به آموزه‌های اسلام ناب محمدی(ص) بسیاری از مناسبات اجتماعی، سیاسی، اقتصادی و فرهنگی جهان معاصر را عمیقا متحول ساخت و نظام های مادی و الحادی را به چالش كشاند و الگوی تازه‌ای به جهانیان ارائه كرد و میلیون‌ها انسان سرگشته در برهوت الحاد و بی دینی و گرفتار در دام جاهلیت عصر مدرن را با دعوت به ارزش های وجودی خویش و دین و معنویت، رهایی بخشید و عصر جدیدی را آغاز نمود. در این كتاب به تحلیل و بررسی چیستی و چرایی و ویژگی های این عصر پرداخته می شود.

ساختار اثر

این كتاب در چهار بخش تالیف شده است؛ در بخش اول با عنوان «شخصیت و عصر امام خمینی(ره)» نویسنده به بیان شخصیت امام خمینی(ره) از نگاه حضرت آیت الله خامنه ای و علمای ربانی پرداخته، حماسه امام خمینی(ره) را تشریح كرده، ویژگی های عصر امام خمینی(ره) از نگاه امام و مقام معظم رهبری(تجدید حیات دینی و معنوی انسان معاصر، بطلان نظریه های ضد دینی و برائت جهانی از عقاید الحادی) برشمرده و عصر امام خمینی(ره) در نگاه صاحب نظران مسلمان(آیت الله مصباح یزدی، پرفسور حمید مولانا، احمد هوبر و محمد لنسل را به رشته تحریر درآورده است.

«عصر امام خمینی(ره) و رویكرد دینی و معنوی انسان معاصر» عنوان دومین بخش از كتاب حاضر است كه در آن رویكرد دینی و معنوی انسان عصر امام خمینی(ره) از دیدگاه غربیان مورد بررسی قرار گرفته و رویكرد دینی و معنوی شهروندان جوامع غربی مورد تأكید قرار می گیرد و رویكرد دینی و مذهبی دانشمندان تشریح و عصر امام خمینی(ره) و توجه به كاركردهای مثبت دین بر شمرده شده است.

مؤلف در بخش سوم از این كتاب با عنوان «علل رویكرد دینی و معنوی انسان معاصر» به بررسی حقیقت جویی(آسیب های ناشی از عدم دستیابی انسان به حقایق هستی و تبیین مقصود از واژه دین گرایی) پرداخته، سرخوردگی از خلأ روحی -روانی(جریان علم گرایی محض و انزوای دین و آثار خسارت بار جریان علم گرایی محض در غرب) را بررسی كرده و سرخوردگی از نابسامانی روز افزون تمدن مادی(تمدن نوین، مهمترین عامل ناهنجاری های جهان امروز، بحران تمدن مدرن در آینه آمار و ارقام، دموكراسی غربی و شكست اندیشه اومانیستی و بحران رهبری در غرب) را به رشته تحریر درآورده است.

«عصر امام خمینی(ره) نهضت عظیم اسلام گرایی» عنوان چهارمین و آخرین بخش از كتاب مذكور است كه در آن نویسنده امام خمینی و خیزش جهانی اسلام را بیان كرده و نهضت جهانی اسلام و وحشت استكبار را مورد تأكید قرار داده و روند اسلام خواهی در جوامع غربی را مورد بررسی قرار داده و اعتراف صاحب نظران غربی به توانمندی و جامعیت اسلام را تبیین كرده است.

برشی از اثر

* تلاش تحلیلگران برای شناخت انقلاب اسلامی و تفكر امام خمینی(ره)

انقلاب اسلامی با تكیه بر 13 قرن پشتوانه فكری و فرهنگی اسلام و تشیع و پیوند عمیق آن با شخصیت ممتاز امام(ره) شرایطی را پدید آورده است كه امروزه بسیاری از تحلیل گران جهانی به شدت در تب و تاب دستیابی به تحلیلی جامعه از واقعیت عظیم انقلاب اسلامی و نظریه عمیق ولایت فقیه و وقوف بر رمز و راز پیام های معنوی، سیاسی، اجتماعی و... امام خمینی(ره) می باشند. چرا كه بسیاری از تحلیل ها و نظریات و «پیشگویی های سیاسی امام واقعاً و بدون اغراق از معجزات سیاسی این قرن می باشند و از لحاظ علمی به حد كافی مسئله جدی است تا پیشگویی های امام در مورد تمام بشریت و حركت مستضعفان جدی گرفته شود».

برای دستیابی به دركی روشن از واقعیت مذكور می توان به عنوان نمونه از بررسی «تاثیرات انقلاب اسلامی و حضرت امام(ره) در رخداد بزرگترین تحول امروز جهان یعنی ظهور پدیده‌ای جدید و نیرو و قدرت ماورای دولت های ملی» و تأكید بر «عدم شناخت محتوای عمیق پیام های حضرت امام(ره) از سوی دول مختلف جهان»، از سوی تحلیلگران برجسته حوادث و رویدادهای حال و آینده جهان، در غرب، همچون الوین تافلر، یاد نمود. وی معتقد است:

«وقتی امام خمینی فتوای قتل سلمان رشدی را صادر كردند، در واقع برای حكومت های دنیا پیامی تاریخی فرستادند كه بسیاری از دریافت و تحلیل آن عاجز ماندند و مضمون واقعی پیام امام چیزی نبود، مگر فرا رسیدن اثری جدید از حاكمیت جهانی، كه غربی‌ها باید آن را با دقت مورد نظر و بررسی قرار دهند، زیرا در ادامه حركت امام خمینی(ره)، قلمرو و اندیشه های بشری هم جایگاه حكومت و دولتی را تغییر می‌دهد و هم اقتدار دولت های ملی و محلی را...».

علاقه مندان برای تهیه این كتاب می توانند به نشانی اینترنتی مؤسسه بوستان كتاب به آدرس www.bustaneketab.ir مراجعه كنند.

دسترسی سریع