سی و پنجمین نمایشگاه بینالمللی كتاب تهران از صبح امروز (چهارشنبه 19 اردیبهشت) آغاز به كار كرد. در این دوره از نمایشگاه بیش از سه هزار ناشر و كتابفروش در دو بخش فیزیكی و مجازی حضور دارند و با مخاطبان خود دیدار و تعامل میكنند.
درهای مصلای امام خمینی (ره) از ساعت 10 امروز (چهارشنبه 19 اردیبهشت) به روی مشتاقان كتاب و دانایی باز شد و مخاطبان به ناشران پیوستند.
آیین افتتاح رسمی این دوره از نمایشگاه نیز از ساعت 15 امروز با حضور محمدمهدی اسماعیلی، وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، مدیران فرهنگی كشور و اصحاب نشر در كوشك كتاب واقع در شبستان مصلای امام خمینی (ره) برپا میشود.
در این دوره از نمایشگاه بیش از سه هزار ناشر و كتابفروش در 2 بخش فیزیكی و مجازی حضور دارند و با مخاطبان خود تعامل میكنند.
بیش از 350 برنامه فرهنگی از جمله نشستهای تخصصی در موضوعات مختلف نشر، رونمایی، نقد و بررسی كتاب، شعرخوانی، قصهخوانی، محفلهای ادبی، نقالی، برپا خند یا استندآپ كمدی، نقد فیلم اقتباسی و... نیز برای مخاطبان برنامهریزی شده است.
همچنین دو برنامه ویژه نیز در رویداد سی و پنجم برگزار خواهد شد؛ نخستین برنامه ویژه غزه و فلسطین است كه هم كار حجمی و نمادسازی برای پاسداشت و یادبود مجاهدتهای مردم غزه دیده شده است و هم برنامههای مختلفی با حضور چهرههای فرهنگی، دانشگاهیان، اصحاب فرهنگ و قلم در موضوع فلسطین برپا میشود. قدردانی از ناشران، نویسندگان و مترجمان آثار مرتبط با فلسطین نیز از دیگر بخشهای این برنامه است.
برنامه دوم به مناسبت همزمانی با ایام دهه كرامت برای پاسداشت مقام و جایگاه دختران و زنان ایران تدارك دیده شده است كه برای آگاهی از آن مخاطبان باید در نمایشگاه حاضر شوند.
سی و پنجمین دوره نمایشگاه بینالمللی كتاب تهران با شعار «بخوانیم و بسازیم» از 19 تا 29 اردیبهشت در محل مصلای امام خمینی (ره) به شكل حضوری و در سامانه ketab.ir به صورت مجازی برگزار میشود.