حجت الاسلام و المسلمین سید صدرالدین قبانچی، گفت: ما شاهد اولین سالگرد طوفان الاقصی در 7 اكتبر سال گذشته هستیم، زمانی كه اسرائیل تصمیم گرفت غزه را كاملاً محو كند.
حجت الاسلام و المسلمین سید صدرالدین قبانچی امام جمعه نجف اشرف، در خطبه های نماز جمعه كه در حسینیه اعظم فاطمیه نجف اشرف ایراد كرد، گفت: ما شاهد اولین سالگرد طوفان الاقصی در 7 اكتبر سال گذشته هستیم، زمانی كه اسرائیل تصمیم گرفت غزه را كاملاً محو كند و عملاً شروع به بمباران، نابودی و پیشروی های زمینی كرد.
وی افزود: اكنون در دومین سال طوفان الاقصی هستیم كه تعداد شهدا به 41 هزار شهید رسیده است اما نتایج آن بدین شرح است؛ اول اینكه اسرائیل نتوانست مقاومت و غزه را از بین ببرد، دوم شكست جامعه بین الملل در نابودی مقاومت، سوم افزایش آگاهی اسلامی و جهانی علیه اسرائیل، چهارم شكاف و اختلافات درون رژیم صهیونیستی، پنجم كنار رفتن نقاب دنیای غرب و ادعای حقوق بشر و آزادی ملّت ها، ششم ورود ایران، عراق، لبنان و یمن به خط مقاومت، هفتم اوج گیری محور مقاومت و هشتم اینكه ضربات ایران ثابت كرد كه اسرائیل یك خانه شیشه ای است.
حجت الاسلام و المسلمین قبانچی در خصوص آیت الله سیستانی گفت: اسرائیل حضرت آیت الله سیستانی را هدف ترور قرار داد، در حالی كه می دانست كه این شخصیت برافراشته كننده پرچم صلح و انسانیت است.
امام جمعه نجف اشرف افزود: این موضوع نشان میدهد كه اسرائیل یك گروهك تروریستی است و ما در حالی كه این اقدام را محكوم میكنیم، به رژیم غاصب نسبت به هرگونه تجاوز به عراق هشدار میدهیم؛ زیرا این امر رسماً عراق را در خط مقاومت قرار میدهد.
وی در خصوص پایان حضور نیرو های بیگانه در عراق گفت: در تاریخ 10/27، تاریخ پایان كار نیروهای بیگانه (ائتلاف بین المللی) در عراق است و ما نسبت به تعلل و عدم پایبندی به قرارداد و تغییر هویت و عنوان قرارداد به طوری كه نیروهای خارجی خارج نشوند و نیروهای آمریكایی باقی بمانند، هشدار می دهیم.
خطیب جمعه نجف اشرف در خطبه دینی به شهادت حضرت فاطمه زهرا (سلام الله علیها) اشاره كرد و گفت: حضرت نبی اكرم (صلی الله علیه و آله وسلم) فرمودند: «فاطمة بضعة منی فمن آذاها فقد آذانی ومن أحبها فقد أحبنی ومن سرها فقد سرنی».
وی با بیان اینكه خداوند متعال می فرماید:«إن كنتم تحبون الله فاتبعونی یحببكم الله»، گفت: صحبت در اینجا در مورد عشق متقابل انسان و خداوند متعال است و عشق به خدا به معنای عشق به اولیای خدای متعال و در نتیجه عشق به مؤمنان و عشق به انسانیت است.