باید خطای محاسباتی رژیم صهیونیستی به هم بخورد

رهبر انقلاب اسلامی صبح امروز در دیدار خانواده‌های شهدای امنیت بیان كردند: شرارت دو شب پیش رژیم صهیونیستی نه باید بزرگنمایی شود و نه كوچك‌انگاری. باید خطای محاسباتی رژیم صهیونیستی به هم بخورد.

1403/08/06
|
14:05

جمعی از خانواده‌های شهدای امنیت، صبح امروز (یكشنبه) با حضور در حسینیه امام خمینی(ره) با حضرت آیت‌الله خامنه‌ای رهبر انقلاب اسلامی دیدار كردند.


بخش‌هایی از بیانات رهبر انقلاب در این دیدار:

* شرارت دو شب پیش رژیم صهیونیستی نه باید بزرگنمایی شود و نه كوچك‌انگاری. باید خطای محاسباتی رژیم صهیونیستی به هم بخورد. باید قدرت و اراده و ابتكار ملت ایران و جوانان كشور را به آنان فهماند.

* كیفیت فهماندن قدرت و اراده ملت ایران به رژیم صهیونیستی را باید مسئولان تشخیص دهند و آنچه را كه صلاح این ملت و كشور است انجام گیرد.

* ارزش شهدای امنیت را از اهمیت و ارزش امنیّت میشود فهمید. قطعاً یكی از برترین نیازهای هر كشوری، هر جامعه‌ای امنیت است. اگر امنیّت در جامعه نباشد، هیچ چیز نیست. نه اقتصاد هست، نه علم هست، نه پیشرفت هست، نه خانواده هست. امنیّت در واقع زیربنای همه‌ی وسیله‌ها و راههای پیشرفت یك ملت و یك كشور است.

* هر جا امنیّت و حافظان امنیت نباشند؛ شرارت هست، این قاعده‌ی كلّی است.

یك نفر در مرز شرارت میكند، یكی در داخل خیابان شرارت میكند، یكی با راهزنی در خانه و مغازه‌ی این و‌ آن شرارت میكند، یكی با شایعه‌پراكنی شرارت میكند، یكی با ارتكاب قتل شرارت میكند، یكی با قاچاق مواد مخدر شرارت میكند، با قاچاق سلاح شرارت میكند، اینها همه شرارت است.

هر كسی در مقابل هر كدام از این شقوق و امثال اینها بایستد این عنوان حافظ امنیّت و پاسدار امنیّت بر او صادق است و این افتخار بزرگ شامل حال اوست.

* بعضی‌ها در تحلیل‌های گوناگون تصور میكنند اگر بخواهیم كشور در امنیّت باشد، بایستی سراغ ابزارهای حساس‌كننده‌ی قدرتها نرویم؛ مثلاً چه لزومی دارد حالا ما موشك با فلان برد را داشته باشیم كه حساس بشوند، خیال میكنند این‌جوری، این شكلی میتوانند امنیّت كشور را تأمین كنند یعنی درواقع اگر میخواهید كشور امن باشد، ضعیف باشید، ابزارهای قدرت را برای خودتان فراهم نكنید، بعضی این‌جور فكر میكنند، این‌جور قضاوت میكنند، این غلط است.

آن چیزی كه امنیت را برای یك كشور حفظ میكند قدرت ملّی آن كشور است، قوی بودن آن كشور است، قوی بودن از همه جهت؛ قوی بودن در علم، قوی بودن در اقتصاد، قوی بودن در امكان دفاع، قوی بودن در تسلیحات، اینهاست كه امنیّت كشور را حفظ میكند و تأمین میكند.

هر وقت ما بر اثر سوء سیاست زمامداران كشورمان، از رفتن به سمت ابزارهای قدرت رویگردان شدیم، دشمن بر ما مسلّط شد. در دوران قاجار، دوران پهلوی این مصیبت سر این ملت آمد. ملت را قوی نكردند؛ لذا شما می‌بینید در جنگ بین‌الملل اول و جنگ بین‌الملل دوم كه هیچ كدام به ایران ارتباط نداشت، اعلام بی‌طرفی هم كردند، كشور ما اشغال شد. وقتی كشوری توانایی دفاع از خودش ندارد اینجور میشود دیگر. این گناه زمامداران نالایق، بعضی نالایق، بعضی خائن و وابسته‌ی به این و آن، گناه نابخشودنی است كه ملت را ضعیف بار بیاورند كه نتواند از خودش دفاع كند طبعاً امنیّتش از بین خواهد رفت.

* در قبال رژیم منحوس خبیث صهیونی یك كوتاهی بزرگی در دنیا دارد انجام میگیرد. دولت‌ها، ملت‌ها، به خصوص دولت‌ها، مجامع جهانی مثل سازمان ملل و امثال اینها حقیقتاً دارند كوتاهی میكنند در مسئله‌ی مقابله با رژیم صهیونیستی.

این كاری كه رژیم در غزّه كرد و میكند، در لبنان كرد و می‌كند، این از وحشیانه‌ترین جنایات جنگی است. جنگ البته چیز سختی است بلاشك، منتها جنگ هم یك قواعدی دارد، یك قوانینی دارد، یك حدودی دارد. این جور نیست كه وقتی كسی با كسی می‌جنگد، همه‌ی این حدود را زیرپا لگد كند و له كند آن چنانی كه این باند جنایتكار حاكم بر فلسطین اشغالی دارند میكنند.

دنیا باید در مقابل اینها بایستد، دولت‌ها باید بایستند، دولت‌های اسلامی بالخصوص باید بایستند. بحث بر سر این نیست كه كمك بكنند یا نكنند، آن كه جزو برترین محرّمات [است]، اندك كمكی به این رژیم جزو زشت‌ترین و بزرگترین گناهان است. در این كه شكی نیست، نه، باید در مقابلش بایستند كه این جنایات را انجام ندهد. یك ائتلاف جهانی باید به وجود بیاید، ائتلاف سیاسی، ائتلاف اقتصادی، اگر لازم شد ائتلاف نظامی علیه رژیم خبیث صهیونیستی كه وحشیانه‌ترین جنایات جنگی را دارد امروز انجام میدهد.

* كسانی كه با فضای مجازی ارتباط دارند به این نكات توجه كنند همه‌چیز را در فضای مجازی نبایستی منتشر كرد. هرچه به ذهن انسان میرسد. ملاحظه كنید اثرش چیست، ببینید روی فكر مردم، روی روحیه‌ی مردم چه تأثیری میگذارد.

آن كسانی هم كه درباره‌ی فضای مجازی كه حالا مكرّر اسمش آورده میشود و بحث میشود و اینها میخواهند تصمیم‌سازی كنند و تصمیم‌گیری كنند به این بُعد قضیه توجه كنند، توجه كنند كه چطور ممكن است در فضای مجازی یك تحلیل غلط، یك خبر غلط، یك برداشت غلط از یك مسئله مردم را دچار اضطراب كند، دچار تردید كند، دچار ترس كند

دسترسی سریع