دیدار مردم آذربایجان شرقی با رهبر انقلاب

هم‌زمان با سالروز قیام مردم تبریز در 29 بهمن 1356، هزاران نفر از قشرهای مختلف مردم استان آذربایجان شرقی، صبح امروز با حضرت آیت‌الله خامنه‌ای رهبر انقلاب اسلامی دیدار كردند.

1398/11/29
|
15:00

بخش‌هایی از بیانات رهبر انقلاب به شرح ذیل است:

* من به شما عرض بكنم كه انتخابات یك جهاد عمومی است؛ انتخابات مایه‌ی تقویت كشور است؛ انتخابات مایه‌ی آبروی نظام اسلامی است. می‌بینید تبلیغات آمریكایی‌ها را كه چطور میخواهند بین نظام اسلامی و بین مردم فاصله بیندازند؟ زیاد هم كار میكنند، دائم مشغول كارند، به قول خودشان اتاق فكر -به هیئتهای اندیشه‌ورز میگویند اتاق فكر- تشكیل میدهند، می‌نشینند، فكر میكنند، برنامه‌ریزی میكنند؛ چند دَه نفر، چند صد نفر در بخشهای مختلف، مسئول كار ایران و بحث افكار عمومی ایران هستند كه می‌نشینند فعّالیّت میكنند. هدف فعّالیّت این است كه جوان ایرانی را از نظام اسلامی جدا كنند؛ امّا به نتیجه نمیرسند. می‌بینید در بیست‌ودوّم بهمن چه اتّفاق می‌افتد، در بزرگداشت شهید عزیزمان سلیمانی چه اتّفاق می‌افتد! در انتخابات، همین اتّفاق باید بیفتد؛ یعنی ببینند دشمنان كه با وجود اصرار آنها برای اینكه مردم را از نظام جدا كنند، مردم به انتخابات اقبال میكنند كه این اقبال، آبروی نظام اسلامی است.

چشم دوستان و دشمنان هم دوخته‌ی به اینجا است؛ به این هم توجّه داشته باشید. دشمنان میخواهند بدانند كه حالا بعد از این همه تلاش و تبلیغات و مشكلات اقتصادی‌ای كه در كشور وجود دارد و بدعهدی‌ای كه غربی‌ها و اروپایی‌ها با ما كردند و فشارهایی كه -به قول خودشان فشار حدّاكثری- آمریكایی‌ها دارند وارد میكنند بالاخره نتیجه‌اش در مردم ‌چه شده؟ دشمن دارد نگاه میكند و میخواهد این را ببیند. دوستان ما هم در اطراف دنیا با نگرانی نگاه میكنند تا ببینند چه خواهد شد. البتّه هر وقت پیغامی به یك مجموعه‌ای از دوستانمان میدهیم، همیشه بنده میگویم هیچ نگران نباشید، از ملّت ایران نگران نباشید؛ ملّت ایران میداند چه‌ كار دارد میكند، بلد است چه‌ كار بكند و دارد میكند كار خودش را.

* انتخابات خنثی‌كننده‌ی بسیاری از نیّتهای شومی است كه آمریكایی‌ها در ذهن دارند، و صهیونیست‌ها در دل دارند علیه كشور؛ انتخابات این نیّتهای شوم را خنثی میكند. این انتخابات بدل‌ فنّ مكر و كید دشمنان ایران است؛ یك نمونه‌ای است از همان حضور به‌هنگامی كه عرض كردیم. عرض كردیم خدا به حضورِ به‌هنگام ،بركت میدهد؛ مثل حضور بیست‌ونهم بهمن 56 كه خدا به آن بركت داد، اینجا هم حضور در پای صندوق انتخابات، به توفیق الهی مایه‌ی بركت خواهد بود. اگر خوب انجام بدهیم كارمان را ،ممكن است تأثیرِ تحوّل‌آفرین داشته باشد؛، با این كار یك تأثیرِ تحوّل‌آفرینی در كشور به وجود می‌آید.

ما مكرّر عرض كردیم ایران باید قوی بشود؛ اگر قوی بشود، دشمن مأیوس میشود، توطئه‌های دشمن در نطفه خفه میشود و به نتیجه نمیرسد؛ این نتیجه‌ی قوی شدن است. یكی از مصادیق قوی شدن همین است كه یك مجلس قوی داشته باشیم؛ مجلسی كه در مقابل توطئه‌های دشمن، با وضع قوانین لازم، با هدایت دولتها به سمت مطلوب، بتواند كشور را مصونیّت ببخشد؛ یك مجلس قوی این جوری است. خب هرچه حضور مردم در پای صندوقها بیشتر باشد، مجلس قوی‌تر است. البتّه این یك رُكنش است.

* یك نكته هم درباره‌ی یاوه‌گویی‌های اخیر آمریكایی‌ها عرض بكنیم؛ چون اخیراً باز این احمقهای درجه‌ی یك ردیف شدند، به خط شدند و هر كدامشان دائم راجع‌ به ایران و راجع ‌به ملّت ایران و راجع ‌به نظام جمهوری اسلامی و راجع ‌به انتخابات، همین ‌طور یك چیزهایی میگویند. بخشی از این حرفهایی كه میزنند به خاطر تأثیرگذاری در انتخابات است؛ میخواهند در انتخابات به هر نحوی كه بتوانند تأثیر بگذارند؛ مردم را مأیوس كنند، ناامید كنند از صندوق رأی.

بخشی از آن، ناشی از انفعال است؛ بعد از شهادت شهید عزیزمان و این جنایتی كه آمریكایی‌ها در فرودگاه بغداد كردند، آنها منفعل شدند؛ یعنی خود رئیس‌جمهور آمریكا و دور‌و‌بری‌هایش به معنای واقعی كلمه منفعل شدند و فهمیدند كار را حساب نشده انجام دادند؛ هم در دنیا به اینها حمله شد، هم در داخل آمریكا بشدّت به اینها حمله شد كه این چه غلطی بود كه كردید، هم نتیجه‌ی عكس داد. آمریكایی‌ها میخواستند شهید عزیز ما كه تأثیرات بسیار عمیقی در منطقه داشت، از بین برود تا بتوانند مسلط بشوند؛ قضیه بعكس شد؛ این راه‌پیمایی عظیم مردم عراق در بغداد، حركت مردم در سوریه، مسائلی كه مربوط به حلب و مانند اینها است و بعضی‌ قضایای دیگری كه در منطقه هست، درست نقطه‌ی مقابل آن چیزی است كه آمریكایی‌ها دنبالش بودند. آمریكایی‌ها منفعلند؛ این یاوه‌گویی‌هایی كه اخیراً میكنند یك مقداری ناشی از این انفعال است كه میخواهند آن را یك‌جوری جبران كنند.

* این تأثیری كه انتخابات میگذارد فقط این نیست كه در دوره‌ی چهارساله‌ی این مجلس تأثیر میگذارد، بلكه تأثیرهای بلندمدّت میگذارد؛ برای خاطر اینكه این نمایندگانی كه شما میفرستید مجلس، ممكن است یك تصمیم‌هایی بگیرند، قوانینی را تصویب كنند كه تا سالها اثرش ادامه داشته باشد. بنابر‌این، تأثیر یك مجلس -چه مجلس قوی و خوب، چه مجلس ضعیف- تأثیر طولانی‌مدّت خواهد بود. خدای نكرده مجلس ضعیفی هم باشد، مجلس خودباخته‌ای هم باشد در مقابل دشمن، آن هم تأثیرات منفی خواهد گذاشت برای بلندمدّت.

به نظر بنده، با ملاحظه‌ی همه‌ی جوانب، امروز حضور در انتخابات و شركت در رأی دادن یك حكم شرعی و یك وظیفه‌ی شرعی است؛ صرفاً یك وظیفه‌ی ملّی و انقلابی نیست؛ وظیفه‌ی شرعی است؛ در عین حال یك جشن ملّی هم هست، در عین حال یك حقّ مدنی هم هست.

دسترسی سریع