بیان تفسیر آیه 49 سوره مباركه یونس از كلام آیت الله سید احمد خاتمی در برنامه رادیویی «سروش آسمانی» از آنتن رادیو معارف
به گزارش روابط عمومی رادیو معارف، توحید اَفعالی، باور به اینكه هر چیزی در جهان اتفاق میافتد، حتی افعال دیگر موجودات، فعل خدا است. برطبق توحید اَفعالی هر عملی كه از هر موجودی سر میزند، با نیرو و اراده خدا انجام میشود. علمای مسلمان بر توحید افعالی دلایل عقلی و قرآنی مطرح كردهاند. از جمله آنها آیاتی است كه در آنها خداوند آفریننده همه چیز معرفی شده است.
برنامه «سروش آسمانی» با موضوع تفسیر آیه 49 سوره مباركه یونس از كلام آیت الله سید احمد خاتمی به تبیین صفات افعالی خداوند و این جمله كه خداوند سبب ساز و سبب سوز است را تشریح و تفسیر میكند
این برنامه به تهیه كنندگی علی محمد عبداللهی نیا شنبه و یكشنبه از ساعت 4:35 و تكرار همان روز از ساعت 15:30 به روی آنتن رادیو معارف میرود.