برنامه رادیویی «پرسمان قرآنی» با تكیه به آیات 17 تا 32 سوره مباركه قلم، علل هدایت انسان را تبیین میكند
به گزارش روابط عمومی رادیو معارف، هدایت به معنای ارشاد و راهنمایی، بیان راه رشد، كمال و بسترسازی برای رسیدن به چیز مطلوب در امور مادی و معنوی است. نقیض هدایت، گمراهی است. فلسفه آفرینش، دستیابی موجودات به كمالات بایسته و شایستهشان است. در این میان انسان به سبب ویژگی اراده و اختیار، دارای حق انتخاب میباشد. از این رو نیازمند هدایتهای عمومی و خصوصی است. هدایتهای عمومی از طریق راههای گوناگونی چون عقل، فطرت و غرایز انجام میگیرد؛ اما این به تنهائی كافی نیست؛ زیرا انسان با شرایطی خاص از جمله با دشمن سوگند خوردهای به نام ابلیس مواجه است؛ لذا نیازمند هدایتهای ویژهای است كه از آن به هدایت وحیانی یاد میشود و از طریق فرستادن پیامبران و كتب آسمانی انجام میگردد.
«پرسمان قرآنی» ضمن پاسخ به سوالات شنوندگان درباره محتوا و آیات قرآن این هفته به موضوع علت هدایت انسان پرداخته و اشاره میكند كه چه عواملی باعث هدایت و ضلالت انسان میشود.
لازم به ذكر است كه تهیه كنندگی این برنامه را امیرعباس خاقانی بر عهده دار دارد كه با اجرای سیدابوالقاسم غضنفری و با كارشناسی حجتالاسلام حمید ملكیمتهور شنبه ها از ساعت 16:00 به روی آنتن فضیلت و فطرت میرود.