خبر جهان اسلام هر روز از ساعت 19:00 به مدت 15 دقیقه

رادیو معارف

متن خبر جهان اسلام - سوري

بحران مهاجران و پناهجویان در انگلیس

بحران مهاجران و پناهجویان در انگلیس
سیاست‌ها و رویكرد‌های دولت انگلیس سبب شده، 96 درصد پناهجویانی كه پارسال وارد این كشور شدند در شرایط نامناسب اردوگاه‌ها و پادگان‌های متروك ارتش و در بلاتكلیفی بسر برند.

1401/08/12
|
23:28

بحران مهاجران و پناهجویان در انگلیس
سیاست‌ها و رویكرد‌های دولت انگلیس سبب شده، 96 درصد پناهجویانی كه پارسال وارد این كشور شدند در شرایط نامناسب اردوگاه‌ها و پادگان‌های متروك ارتش و در بلاتكلیفی بسر برند.
این روز‌ها محافل سیاسی و رسانه‌ای انگلیس مدام درباره مهاجرانی كه از آبراهه جنوب این كشور وارد آن می‌شوند، می‌گویند و از آن به عنوان بحران یاد می‌كنند؛ به دلیل ورود كمتر از چهل هزار نفر به كشوری كه دارای ششمین اقتصاد بزرگ جهان است.
پیتر والش گزارشگر دیده بان مهاجرت با انتقاد از رویكرد‌های دولت گفت: دولت انگلیس بر اساس منشور پناهجویان مسئولیت دارد، درخواست پناهجویانی را كه وارد این كشور می‌شوند بپذیرد.
براساس گزارش‌های رسمی، عمده پناهجویان از كشور‌هایی همچون عراق و افغانستان می‌آیند كه انگلیس در جنگی ویرانگر به آن‌ها حمله كرده، یا از كشور‌های دوست انگلیس همچون آلبانی می‌آیند.
تیم لافتون، نماینده مجلس انگلیس با ارائه اماری درباره شمار مهاجرانی كه امسال به صورت غیرقانونی و از ابراه میان فرانسه و انگلیس موسوم به كانال مانش وارد انگلیس شدند‏، گفت: با ركورد 12 هزار نفری پناهجویان آلبانیایی مواجهیم كه دو سال پیش، شمار آنها پنجاه نفر بود.
اكنون برخی ابعاد ماجرای سر بسته مراكز نگهداری از پناهجویان در سخنان برخی نمایندگان احزاب رقیب برملا می‌شود. ایوت كوپر، نماینده مجلس انگلیس و عضو ارشد حزب كارگر در این باره گفت: در شرایطی وحشتناك، چهار هزار پناهجو در اردوگاهی ساكنند كه برای ششصد نفر مناسب است. شماری از خانواده‌های هفته هاست در آن جا اسكان دارند. شرایط اردوگاه، غیرانسانی، پرآشوب، مملو از بیماری‌های عفونی و خشونت است.
وزیر كشور دولت جدید انگلیس، اما منتقدان را به بهره بردای سیاسی از موضوع پناهجویان علیه دولت متهم می‌كند و پناهجویان را با واژه‌ای تامل برانگیز می‌نامد.
سوئلا بریورمن گفت: مردم بریتانیا حق دارند بدانند كدام حزب در مبارزه با اشغال سواحل جنوبی كشورمان از جانب پناهندگان، جدی است و كدام حزب، جدی نیست. بسیاری از آنها را باند‌های قاچاق انسان وارد این كشور می‌كنند و شماری از آنان، خودشان عضو باند‌های تبهكارند.
به عقیده نهاد‌های حامی حقوق مهاجران‏، مواضع حزب حاكم كه از 12 سال پیش قدرت را در این كشور در دست دارند جانی تازه به گروه‌های راست افراطی و ضد مهاجران بخشیده تا جایی كه آنها آزادانه نژادپرستانه‌ترین سخنان را بر زبان می‌رانند.
جك رنشول عضو یك گروه راست افراطی در انگلیس در تجمع ضد مهاجران می‌گوید: سیاست‌های گذشته ما موجب شد كه ما با انگل‌ها و قارچ‌های سمی مواجه شویم كه هنوز هم وارد این كشور می‌شوند.

دسترسی سریع
متن خبر جهان اسلام - سوری