خبر جهان اسلام هر روز از ساعت 20:00 به مدت 15 دقیقه

رادیو معارف

خبر جهان اسلام

سال جدید و دوبرابر شدن اعدام‌ها در عربستان

سال جدید و دوبرابر شدن اعدام‌ها در عربستان
خبرگزاری فرانسه با انتشار گزارشی فاش كرد كه آمار اعدام‌ها در عربستان سعودی طی سال 2022، دو برابر بیشتر از سال گذشته بوده است.

1401/08/28
|
07:22

بر اساس آماری كه امروز (جمعه، 18نوامبر) توسط خبرگزاری فرانسه فاش شد، عربستان سعودی در سال 2022 دو برابر بیشتر از سال گذشته اعدام كرده است؛ افزایش شدیدی اكه سازمان‌های حقوق‌بشری بین‌المللی آن را به شدت محكوم می‌كنند. طبق گزارش وبگاه شبكه «المیادین»، و براساس گزارش خبرگزاری رسمی عربستان سعودی «واس»، روز گذشته (پنجشنبه، 17نوامبر) عربستان سعودی یك فرد سعودی و یك شهروند اردنی را پس از محكومیت آن‌ها به اتهام قاچاق قرص‌های مخدر ممنوعه آمفتامین در منطقه الجوف این كشور اعدام كرد.
بر اساس آماری كه خبرگزاری فرانسه بر اساس داده‌های رسمی تهیه كرده است، این دو مورد اعدامی، تعداد اعدام‌های انجام شده در سال 2022 را به 138 مورد افزایش دادند.
و عربستان سعودی در سال 2021، 69 حكم اعدام را به اجرا درآورد. 27 مورد اعدام نیز در سال 2020 در زمان اوج شیوع ویروس كرونا در عربستان رخ داد و 187 نفر نیز در سال 2019 اعدام شدند.
انتشار خبر دو اعدام روز گذشته، تنها یك هفته پس از آن صورت می‌گیرد كه عربستان سعودی از اجرای دو حكم اعدام علیه قاچاقچیان هروئین پاكستانی خبر داد؛ این اولین اعدام مرتبط با مواد مخدر در نزدیك به سه سال اخیر در این كشور بود.
سازمان عفو بین‌الملل در بیانیه‌ای در آن زمان اعلام كرد كه اعدام‌های اخیر نشان‌دهنده «عدم احترام به توقف رسمی جرائم مرتبط با مواد مخدر» است كه توسط كمیسیون حقوق بشر عربستان در ژانویه 2021 اعلام شده بود.

دسترسی سریع
خبر جهان اسلام