نخست وزیر سابق پاكستان تاكید كرد بحران در این كشور فقط با برگزاری انتخابات زودهنگام و بازگشت او به قدرت پایان خواهد یافت.
نخست وزیر سابق پاكستان تاكید كرد بحران در این كشور فقط با برگزاری انتخابات زودهنگام و بازگشت او به قدرت پایان خواهد یافت.
به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صداوسیما؛ شبكه تلویزیونی المیادین گزارش داد «عمران خان» از رهبران حزب انصاف به منظور مشورت درباره تصمیم خودش برای خروج از همه دولتهای محلی در پاكستان دعوت كرد.
عمران خان كه در تظاهرات بزرگ طرفدارانش در شهر راولپندی شركت كرده بود، گفت، بحران كنونی در پاكستان را جز با برگزاری انتخاباتی كه من را به قدرت بازگرداند، نمیتوان حل كرد.
وی از دولت پاكستان خواست، زمان برگزاری انتخابات زودهنگام را اعلام كند. عمران خان تاكید كرد هیچ اقدامی بر خلاف قانون و قانون اساسی پاكستان انجام نخواهد داد و بر اساس دستورات قانونی كه دریافت كرده است، به طرف اسلام آباد حركت نخواهد كرد.
عمران خان خاطر نشان كرد: تظاهرات به طرف اسلام آباد را لغو كردم، زیرا میدانستم اگر تصمیم بگیریم تجمعی در اسلام آباد برگزار كنیم، در روز پس از آن، خونریزی رخ خواهد داد. ما نمیخواهیم بخشی از این نظام باشیم. با همه مسئولان دولتهای محلی و رهبران احزاب پارلمان دیدار خواهم كردم تا درباره خروج از همه دولتهای محلی تصمیم گیری كنیم. به جای آنكه باعث ویرانی در كشورمان شویم و به جای ایجاد هرج و مرج در كشورمان، بهتر است كه از این نظام فاسد خارج شویم.