خبر جهان اسلام هر روز از ساعت 20:00 به مدت 15 دقیقه

رادیو معارف

خبر جهان اسلام

برنامه جدید دولت هند علیه مسلمانان در كشمیر

دولت هند در راستای فعالیت‌های خود علیه مسلمانان، به مسلح كردن شبه نظامیان هندو در منطقه جامو اقدام كرده است.

1401/12/21
|
08:47

برنامه جدید دولت هند علیه مسلمانان در كشمیر
دولت هند در راستای فعالیت‌های خود علیه مسلمانان، به مسلح كردن شبه نظامیان هندو در منطقه جامو اقدام كرده است.
به گزارش شبكه تلویزیونی الجزیره، روزنامه نیویورك تایمز در مقاله‌ای تأكید كرد كه دولت نارندرا مودی در هند بار دیگر به تسلیح شبه‌نظامیان هندو در جامو واقع در منطقه كشمیر اقدام كرده است.
این روزنامه می‌افزاید: استدلال دولت، قرار گرفتن برخی غیرنظامیان هندی در معرض حملات مسلحانه است و در عین حال گروه موسوم به «لشكر طیبه» را به دریافت حمایت و پشتیبانی از پاكستان متهم می‌كنند.
این درحالی است كه پاكستان اعلام كرده از سال 2002 فعالیت این گروه افراطی را ممنوع كرده و فعلاً با آن‌ها مبارزه می‌كند.
به نوشته این روزنامه، دولت هند برای اولین بار در دهه 1990 به ایجاد گروه‌های شبه نظامی در جامو متوسل شد كه «كمیته‌های دفاع از روستا» نامیده می‌شوند و ده‌ها هزار داوطلب را شامل می‌شود.
احزاب محلی از ایده تسلیح شبه نظامیان غیرنظامی انتقاد می‌كنند و در مورد جنایات و تخلفات انجام شده توسط نیروهای این گروه‌ها سخن می‌گویند.
پلیس نیز صدها مورد قتل، تجاوز و اخاذی را از زمان تشكیل شبه نظامیان مسلح در اواسط دهه 1990 ثبت كرده است.
براساس اعلام نیویورك‌تایمز شبه نظامیان تحت اختیار پلیس منطقه هستند و توسط یك افسر نظامی بازنشسته فرماندهی می‌شوند و اعضای آن حقوق ماهیانه معادل 50 دلار دریافت می‌كنند.

دسترسی سریع
خبر جهان اسلام