بحران كمبود سوخت در استان الحدیده یمن، مشكلاتی برای شهروندان و تامین آب آشامیدنی آنها به وجود آورده است.
بحران كمبود سوخت و مشكل تامین آب در الحدیده یمن
بحران كمبود سوخت در استان الحدیده یمن، مشكلاتی برای شهروندان و تامین آب آشامیدنی آنها به وجود آورده است.
به گزارش شبكه تلویزیونی العالم، استان الحدیده یمن به سبب سرسختی برخی سازمانها و كاهش مقدار سوخت اختصاص داده شده به این استان، با بحران سوخت روبروست. به این ترتیب سوخت رسانی به شهروندان متوقف شده است و این اوضاع خطر فاجعهای انسانی را برای این استان به دنبال دارد.
زنجیره كوتاهیها و سهل انگاریهای سازمان ملل و سازمانهای حقوق بشری در یمن همچنان ادامه دارد. این كوتاهیها كه از ابتدای تجاوزات به یمن ادامه دارد گاهی از طریق همكاری با متجاوزان و حمایت از آنها و گاهی نیز از طریق توقف كمكها و از بین بردن منابع این كمكها صورت میگیرد كه آخرین مورد آن توقف حمایت یونیسف از سازمان آب و فاضلاب الحدیده و خودداری از دادن فرآوردههای نفتی به این سازمان است كه باعث شده است سازمان آب، میزان استخراج آب را به پنجاه درصد كاهش دهد و این مقدار را نیز در چند نوبت بین شهروندان توزیع كند. به این ترتیب طول زمان قطع آب در این استان به 12 ساعت میرسد.
مهندس عبدالرحمان اسحاق مدیركل سازمان آب و فاضلاب الحدیده: فعالیت سازمانها منوط به فعالیتهای سیاسی است و هر قدر فشارهای سیاسی بیشتر باشد، حمایتها هم بیشتر میشود. از برادران در هیئت زكات هم میخواهیم مشكلات و اوضاع مردم را در نظر داشته باشند و كمكهای خود را به حساب حمایت از سازمان آب و فاضلاب نگذارند بلكه آن را به حساب حمایت از فقرا بگذارند.
بدهیهای دفاتر اجرایی كه به شدت افزایش یافته است و فقدان راه حلهای مناسب برای ادامه خدمات رسانی در تابستان، شهروندان برخی مناطق را وادار به حفاری در منازل خود كرده است تا بتوانند آب آشامیدنی مورد نیاز خود را استخراج كنند.
جابر الرازحی مدیركل شعبه شورای عالی اداره و هماهنگی امور انسانی در الحدیده: اوضاع كنونی بسیار خطرناك است و مقابله با آن به كمك همه نیاز دارد. در درجه اول به كمكهای دولتی نیاز داریم.
شهروند یمنی: كمبود آب در این محله مشكلات زیادی برای ما درست كرده است. روزی كه در این محله ساكن شدیم، آب در دسترس بود، اما الآن در منازل آب نیست و آب با تانكر توزیع میشود.
سازمانهای حقوق بشری و انسانی فعال در یمن به سبب اقدامات غیرانسانی خود و سلب كردن ابتداییترین حقوق انسانها مثل آب و غذا، همچنان یكی از عوامل افزایش رنجهای مردم هستند. شباهت زیادی بین سرقت كشتیهای حامل فرآوردههای نفتی به دست متجاوزان و برخی اقدامات سازمان ملل وجود دارد. هدف از این اقدامات این است كه استان الحدیده به سبب كمبود آب آشامیدنی در شرایط وخیمی قرار بگیرد.