بیش از 21 میلیون نمازگزار از ابتدای ماه رمضان در مسجدالنبی حاضر شدهاند
بیش از 21 میلیون نمازگزار از ابتدای ماه رمضان در مسجدالنبی حاضر شدهاند
به نوشته روزنامه عربستانی عكاظ، تولیت كل امور مسجدالحرام و مسجدالنبی، از حضور بیش از 21 میلیون نمازگزار در مسجدالنبی از ابتدای ماه مبارك رمضان تاكنون خبر داد.
عبدالرحمن السدیس گفت: تعداد نمازگزاران نسبت به مدت مشابه سال گذشته 49 درصد افزایش داشته است، این در حالی است كه تعداد كل نمازگزاران از ابتدای ماه محرم امسال تا پنجشنبه هفته گذشته به بیش از 169 میلیون نمازگزار مرد و زن رسیده است.
وی از همه مقامات مسئول در مسجدالحرام و مسجدالنبی خواست تلاشهای خود در یك هفته پایانی ماه مبارك رمضان، تشدید كنند چرا كه در این هفته نیز مسجدالحرام و مسجدالنبی با حضور گسترده نمازگزاران و زائران همراه خواهد بود.
عبدالرحمن السدیس همچنین از برنامهریزی گسترده تولیت كل مسجدالحرام و مسجدالنبی برای ارائه بهترین خدمات به زائران و نمازگزاران خبر داد.