خبر جهان اسلام هر روز از ساعت 20:00 به مدت 15 دقیقه

رادیو معارف

خبر جهان اسلام

هشدار گروه عراقی نسبت به تحركات اشغالگران آمریكایی در این كشور

هشدار گروه عراقی نسبت به تحركات اشغالگران آمریكایی در این كشور

1402/02/07
|
14:28

هشدار گروه عراقی نسبت به تحركات اشغالگران آمریكایی در این كشور
یك گروه مقاومتی نوظهور «اصحاب كهف» در عراق در بیانیه‌ای به دولت این كشور نسبت به تحركات آمریكایی‌ها و افزایش شمار نظامیان اشغالگر این كشور در عراق هشدار داد.
به گزارش المیادین، در بیانیه این گروه عراقی آمده است:پرسنل اطلاعاتی آمریكا این روزها به صورت مداوم از حریم هوایی عراق استفاده می‌كنند و هدف از آن انتقال نظامیان و تجهیزات فنی از پایگاه «الجهراء» در كویت به پایگاه «ویكتوری» در فرودگاه بغداد است.
گروه اصحاب كهف در ادامه تاكید كرد: همچنین باید به آنچه آمریكایی‌ها در این دوره خاص برنامه‌ریزی می‌كنند، یعنی كمك به رژیم اسرائیل و تشدید روند انتقال تجهیزات پشتیبانی لجستیكی از طریق حریم هوایی عراق توجه كنیم.
آمریكایی‌ها اعلام كرده‌اند همه نظامیان خود را از خاك عراق خارج كرده‌اند اما برخی منابع می گویند كه 2 هزار و 500 نظامی آمریكایی با عناوین مختلف در خاك عراق همچنان حضور دارند.
پارلمان عراق دی ماه 98 قانون خروج نیروهای اشغالگر آمریكا را از این كشور تصویب كرد، ولی آمریكایی‌ها به بهانه‌های مختلف نظیر افزایش اقدامات تروریستی همچنان تلاش دارد حضور خود را در عراق ادامه دهند

دسترسی سریع
خبر جهان اسلام