خبر جهان اسلام هر روز از ساعت 20:00 به مدت 15 دقیقه

رادیو معارف

خبر جهان اسلام

حدود 460 نفر در درگیری‌های سودان كشته شده‌اند

حدود 460 نفر در درگیری‌های سودان كشته شده‌اند

1402/02/08
|
18:35

حدود 460 نفر در درگیری‌های سودان كشته شده‌اند
به گزارش شبكه تلویزیونی الجزیره انگلیسی، حدود 460 نفر از زمان آغاز درگیری‌ها میان ارتش و نیرو‌های واكنش سریع در سودان در 11 روز گذشته، كشته و حدود چهار هزار نفر دیگر نیز زخمی شده اند.
در همین حال خبرگزاری فرانسه نیز گزارش داد : آتش بس 72 ساعته در سودان كه زیر نظر آمریكا به دست آمد، همچنان شكننده است.
از سوی دیگر ولكر پرتس، رئیس ماموریت سازمان ملل متحد در سودان هم اعلام كرد: «در حال حاضر هیچ علامت روشنی وجود ندارد كه نشان دهد یكی دو طرف درگیری‌ها حقیقتا برای مذاكره آماده است».
خبر دیگر اینكه كارشناس مصری مسائل سیاسی گفت: رژیم اسرائیل با همكاری آمریكا در درگیری‌های سودان دخالت دارد و هدف اصلی آن كامل كردن طرح عادی سازی روابط است.
عبدالله الاشعل، تأكید كرد: رژیم صهیونیستی در همه تحولات منطقه و جهان دخالت و همه چیز را به خصوص در كشور‌های عربی خراب می‌كند، این رژیم حتی در درگیری‌های سودان نیز آشكارا دست دارد

دسترسی سریع
خبر جهان اسلام