شهادت 3 كودك بر اثر انفجار مین نیروهای آمریكایی در سوریه
شهادت 3 كودك بر اثر انفجار مین نیروهای آمریكایی در سوریه
خبرگزاری سوریه از شهادت 3 كودك و زخمی شدن دو نفر دیگر بر اثر انفجار مینی كه نیروهای اشغالگر آمریكایی در شمال شهر الحسكه كار گذاشته بودند، خبر داد.
به گزارش پایگاه اینترنتی خبرگزاری رسمی سوریه سانا، بر اثر انفجار مینی كه نیروهای اشغالگر آمریكایی در اطراف پایگاه خود درمنطقه قسرك در20 كیلومتری شرق شهرك تل تمر درشمال شهر الحسكه كار گذاشته بودند، سه كودك به شهادت رسیدند و دو كودك دیگر نیز زخمی شدند.
منابع محلی به سانا گفتند: مینی كه نیروهای اشغالگر آمریكایی برای امنیت پایگاه خود در منطقه قسرك، كار گذاشته بودند، در میان گروهی از كودكانی كه در حال جمع آوری سنگهای بازالت برای ساخت و ساز در این منطقه بودند، منفجر شد. این منابع افزودند: بر اثر این انفجار بلافاصله دو دختربچه به شهادت رسیدند و بقیه كودكان به بیمارستان تل تمر منتقل شدند كه بعدا كودك سوم نیز بر اثر شدت جراحات به شهادت رسید و حال دو كودك دیگر همچنان وخیم است.