خبر جهان اسلام هر روز از ساعت 20:00 به مدت 15 دقیقه

رادیو معارف

خبر جهان اسلام

العامری : وابستگی عراق به آمریكا مایه ننگ است

العامری : وابستگی عراق به آمریكا مایه ننگ است

1402/04/24
|
12:04

العامری : وابستگی عراق به آمریكا مایه ننگ است
هادی العامری رئیس ائتلاف الفتح در پارلمان عراق از وابستگی این كشور به آمریكا انتقاد كرد و گفت كه مایه ننگ است یك كارمند در خزانه‌داری آمریكا، كنترل عراق را در دست داشته باشد.

به گزارش ایرنا به نقل از شبكه العهد عراق، وی كه در جریان سخنرانی در همایشی به مناسبت هشتمین سالگرد شهادت ابومنتظر المحمداوی از فرماندهان سپاه بدر عراق سخن می‌گفت، بر لزوم استقلال اقتصادی عراق از آمریكا تأكید كرد.
وی از سیاستمداران خواست شجاعانه، استقلال اقتصادی عراق و خروج از یوغ بردگی [آمریكا] را اعلام كنند.

العامری پیشتر نیز درباره بحران دلار در عراق كه ناشی از مداخلات آمریكا است، اعلام كرد، ذخایر دلاری بانك مركزی عراق در فدرال رزرو آمریكا قرار دارد و این مساله استقلال اقتصادی عراق را خدشه دار می كند.

وی افزود: همه می‌دانند كه چگونه آمریكایی‌ها از دلار به عنوان سلاحی برای گرسنه نگه داشتن ملتها استفاده می‌كنند.

در همین راستا، عدنان فیحان رئیس فراكسیون پارلمانی «الصادقون» با انتقاد از توطئه‌های آمریكا علیه عراق، واشنگتن را عامل اصلی بدبختی و مشكلات بغداد دانست.

دسترسی سریع
خبر جهان اسلام