خبر جهان اسلام هر روز از ساعت 20:00 به مدت 15 دقیقه

رادیو معارف

خبر جهان اسلام

سوئد سطح هشدار تروریستی را افزایش داد

سوئد سطح هشدار تروریستی را افزایش داد

1402/05/29
|
10:41

سوئد سطح هشدار تروریستی را افزایش داد
به گزارش خبرگزاری رویترز سرویس امنیت ملی سوئد از روز گذشته و به دنبال هتك حرمت به قرآن و اقداماتی كه خشم مسلمانان را برانگیخت، سطح هشدار تروریستی در این كشور را به دومین سطح بالای خود افزایش داد.
بر اساس این گزارش، دانمارك و سوئد تدابیر كنترل مرزی را تشدید كرده اند زیرا مقامات دو كشور به دنبال اقدامات اهانت بار علیه مسلمانان در آتش زدن و نابودی چند نسخه از قرآن كریم در ماه‌های اخیر، نگران انتقام جویی هستند.
سرویس امنیت ملی سوئد، سطح هشدار تروریستی را از 3 به 4 افزایش داد. سطح هشدار امنیتی در سوئد از یك تا 5 درجه بندی می شود كه نشان دهنده تهدید بالا است.
به دنبال اعتراضات در سوئد و كشور همسایه آن دانمارك علیه قران سوزی، انگلیس و آمریكا به اتباع خود درباره سفر به استكهلم به دلیل احتمال وقوع حملات تروریستی در این كشور هشدار دادند.

دسترسی سریع
خبر جهان اسلام