خبر جهان اسلام هر روز از ساعت 20:00 به مدت 15 دقیقه

رادیو معارف

خبر جهان اسلام

افشای نقش 4 كشور در ناآرامی‌های جدید در جنوب سوریه

افشای نقش 4 كشور در ناآرامی‌های جدید در جنوب سوریه

1402/06/05
|
09:27

افشای نقش 4 كشور در ناآرامی‌های جدید در جنوب سوریه
یك تحلیلگر سوری، تصریح كرد كه چند كشور كه پیش‌تر دمشق را به تشدید تنش در استان‌های مختلف سوریه تهدید كرده بودند، این تهدید را در جنوب این كشور عملی كردند.
«سعید فارس» تحلیگر امور امنیت ملی سوریه گفت:
: چند كشور از جمله «آمریكا و انگلیس، در پشت پرده تحریك مردم در استان های "سویداء" و به صف كردن آن‌ها علیه دولت سوریه برای بازگرداندن هرج و مرج در این كشور، قرار دارند»
چندی پیش آمریكا و انگلیس پیام‌های غیرمستقیمی به دولت سوریه ارسال كرده و تهدید كرده بودند كه در صورت آسیب رساندن به منافع آمریكا، این كشورها آماده‌اند تا اوضاع را در استان‌های سوریه، شعله‌ور كنند.

این تحلیلگر سوری با اشاره به این‌كه «دستان كثیف دشمن همچنان به ناآرامی‌ها در شهر السویداء دامن می‌زند» گفت: «آمریكا، انگلیس و فرانسه تلاش كردند این تظاهرات را به حركت درآورند تا حضور طولانی‌تر نیروهای اشغالگر، در اراضی سوری و تداوم سرقت سرمایه‌های ملت سوریه را تضمین كنند».

دسترسی سریع
خبر جهان اسلام