روایت كتاب هر روز از ساعت 12:40 به مدت 15 دقیقه

رادیو معارف

روايت كتاب

روایت خاطرات پیاده روی اربعین حسینی در رادیو معارف

برنامه "روایت كتاب "در رادیو معارف بار معرفی كتاب "این است. آن نیست" روایتگر داستان های پیاده روی عشاق حسینی در اربعین سید و سالار شهیدان می شود

1400/07/03
|
09:38

به گزارش روابط عمومی رادیو معارف؛ برنامه "روایت كتاب" از شنبه سوم مهر 1400 " روایتگر كتاب "این است. آن نیست" می شود
كتاب "این است. آن نیست" مجموعه وقایع و داستان هایی است كه در سال های اخیر پیرامون اربعین حسینی رخ داده است.
'این است، آن نیست!' شامل 23 عنوان داستان به قلم نویسندگانی چون تقی شجاعی، رضا عیوضی، وحید نادری، یاسین كیخا، عابدین زارع، محمد امین ناظری و مهرنوش گرجی است.
گفتنی است "روایت كتاب" برنامه ای است كه در آن رمان ها و خاطرات دینی،انقلاب اسلامی و دفاع مقدس اقتباس و در ساختار روایی نمایشی تولید می شود.
این برنامه كه به همت گروه فرهنگ و جامعه طراحی و تولید می شود به تهیه كنندگی حسن توكلی زاده هر روز ساعت 13:30 به روی آنتن می رود .

دسترسی سریع
روایت كتاب