كارشناس مباحث مهدوی
دوران كودكی را در شهر «قم» پشت سر نهاده و برای تحصیل علوم دینی وارد مدرسه علمیه شهیدین قم شدم. بعد از گذراندن دوره مقدمات و سطح،دروس سطوح عالی را نیز در دوره تخصصی فقه و اصول این مدرسه به پایان رساندم. و خارج فقه و اصول را از محضر اساتیدی چون « حیدری فسایی»، «شب زنده دار» و «عندلیب» استفاده كردم و هم چنان به عنوان یك طلبه به فراگیری دانش مشغولم.
همزمان با فراگیری دروس خارج، در مركز تخصصی مهدویت دروس تخصصی سطح سه حوزه را گذراندم. و نیز در مقطع كارشناسی ارشد مدرسی معارف اسلامی گرایش تاریخ و تمدن اسلامی نیز تحصیلاتم را پی گرفتم. هم اكنون نیز مشغول به تحصیل در دوره دكترای تخصصی(PH.D)گرایش تاریخ و تمدن اسلامی در دانشگاه معارف اسلامی هستم.
مهم ترین دل مشغولی این كمترین در این سال ها فعالیت در حوزه مطالعات مهدوی بوده است. در این راستا كتاب «دولت خدا» توسط مؤسسه آینده سازان و كتاب «قبیله تزویر» كه پیرامون عوامل پیدایش مدعیان دروغین مهدویت می باشد از سوی بنیاد فرهنگی مهدی موعود(عج) منتشر شده است. همچنین در دوره های تربیت مربی مهدویت و كارگاه های باورافزایی معارف مهدوی به تدریس مشغول شدم. و بیش از سی عنوان مقاله عمومی پیرامون معارف مهدوی در نشریاتی چون «امان»، «اندیشه معلم»، «شبستان اندیشه» و ... منتشر ساختم.
پژوهشگری، دغدغه دیگر صاحب این قلم بوده است. عمده فعالیت های پژوهشی ام در حوزه مطالعات مهدوی بوده است. در این زمینه به عنوان پژوهشگر با مركز تخصصی مهدویت و پژوهشكده مهدویت همكاری داشته ام. كه حاصل آن انتشار مقاله های علمی در نشریات علمی و پژوهشی و تخصصی بوده است. كه مهم ترین آن ها عبارتنداز:
1. «نقش باورداشت غیبت در پویایی حیات علمی و فرهنگی شیعیان در قرن سوم و چهارم»، در فصلنامه علمی پژوهشی «مشرق موعود»شماره 17
2. «بازنمایی ابعاد تكامل در تاریخ از نظرگاه آموزه نجات گرایانه مهدویت»،در فصلنامه علمی پژوهشی «مشرق موعود» شماره 20
3.«كاوشی در بازشناسی مفضل بن عمر از راویان احادیث مهدویت»،در فصلنامه علمی تخصصی «انتظار موعود» شماره 28
4. «بازشناسی ابن اعثم كوفی و كتاب الفتوح وی»،در فصلنامه علمی تخصصی «سخن تاریخ» شماره 11
5. «تبیین ضرورت های رویكرد راهبردی به آموزه مهدویت»،در فصلنامه علمی تخصصی «پژوهش های مهدوی» شماره 3
6. «رسانه و آموزه مهدویت(نسبت سنجی، بیان رسالت و آسیب شناسی)»،در مجموعه مقالات هفتمین همایش بین المللی دكترین مهدویت جلد اول
7. «بازخوانی عوامل پیدایش مدعیان دروغین مهدویت و گرایش مردم به آنان»،در فصلنامه علمی تخصصی «انتظار موعود» شماره 28
8. «نقش انقلاب اسلامی ایران در تغییر نگرش به آموزه مهدویت»،در فصلنامه علمی و تخصصی «انتظار موعود» شماره32
9.«بازاندیشی در ضرورت های رویكرد تمدنی به آموزه مهدویت»،در مجموعه مقالات پانزدهمین جشنواره بین المللی شیخ طوسی با عنوان «تمدن نوین اسلامی»
10.«بازنمایی آموزه منجی موعود در اسلام از نظرگاه اندیشه رضوی»،در فصلنامه علمی ترویجی «انتظار موعود» شماره 36