دكتر رضی معاون پژوهش و نظارت سازمان صدا و سیما: تصریحات رهبر فرزانه انقلاب درباره ارتقاء برنامه های رادیو معارف برای ما حجت تمام است كه به طور ویژه با ملاحظه جایگاه، نیازها و شرایط این شبكه ، آن را تقویت كنیم.
به گزارش روابط عمومی رادیو معارف سی و سومین نشست شورای طرح و برنامه رادیو معارف، میزبان دكتر حسین رضی معاون پژوهش، برنامه ریزی و نظارت رسانه ملی و هیئت همراه بود.
در این نشست كه عصر دوشنبه سی ام مرداد در سالن جلسات رادیو معارف تشكیل شد؛ آقایان دكتر علی طلوعی رئیس مركز پژوهش و سنجش افكار صدا و سیما، دكتر محمد حسین ظریفیان مدیر كل اداره پژوهش های اسلامی صدا و سیما ومدیران آن مجموعه حضور یافتند.
در ابتدای این نشست، مجتبی تونه ای مدیر شبكه رادیویی معارف، از حمایت ها و هدایت های معاونت پژوهش،برنامه ریزی و نظارت سازمان از شبكه سراسری معارف قدر دانی كرد و با اشاره به جایگاه رادیو معارف نزد جامعه دینی و انتظارات مراجع معظم تقلید از این شبكه، از حوزه های مأموریتی شبكه و نیز سطح تعاملات این رسانه دینی با حوزه های علمیه و موسسات و مراكز پژوهشی گزارش داد.
تونه ای سپس با یادآوری تهدیدها و شبهات دینی از برنامه های جامع و مستند رادیو در حوزه های گوناگون دینی گزارش ارائه كرد.
در ادامه قائم مقام شبكه و سایر مدیران نیز به نیازهای دینی، ضرورت نشر مباحث معارفی در فضای مجازی، ظرفیت تعاملات این شبكه با موسسات دینی برای پشتیبانی معارفی از شبكه ها، تدوین نسخه آزمایشی منظومه جامع موضوعات معارفی با قابلیت های اتصال آنلاین به منابع متقن، ضرورت سیاست های واحد درباره مكاتب گوناگون علمی و دینی، حساسیت برنامه های دینی، ضرورت بازنگری در برنامه و بودجه رادیو معارف نكاتی را یادآور شدند.
دكتر حسین رضی معاون پژوهش، برنامه ریزی و نظارت رسانه ملی در ابتدای نشست، شبكه رادیویی معارف را از افتخارات رسانه ملی دانست و گفت: در جمع همكاران رادیو معارف احساس قرابت وخودمانی تری دارم و خود و خانواده ام از شنوندگان این شبكه رادیویی هستم و اعتقاد دارم باید این رسانه دینی بیش ازپیش تقویت شود.
دكتر رضی در ادامه با استناد به رهنمودهای مقام معظم رهبری درباره این شبكه دینی گفت: تصریحات رهبر فرزانه انقلاب درباره ارتقاء برنامه های رادیو معارف برای ما حجت تمام است كه به طور ویژه با ملاحظه جایگاه، نیازها و شرایط این شبكه ، آن را تقویت كنیم كه بالطبع در بحث برنامه و بودجه هم مبنای عمل ما باشد.
معاون پژوهش، برنامه ریزی و نظارت رسانه ملی با یادآوری اهمیت فضای مجازی و ضرورت به خدمت گرفتن این بستر گفت: رادیو معارف با وجود منابع غنی دینی باید سرآمد فعالان این عرصه باشد و ما حتما از طرح فضای مجازی رادیو حمایت خواهیم كرد.
دكتر رضی در ادامه با اشاره به اقدام رادیو معارف در تدوین منظومه جامع موضوعات دینی و آیین نامه های برنامه سازی و نیز جایگاه حوزه های علمیه و موسسات پیرامونی و تعامل رادیو معارف با این ظرفیت ها، خواستار استفاده از این ظرفیت برای تدوین سامانه موضوعات دینی شدند.
دكتر حسین رضی معاون پژوهش، برنامه ریزی و نظارت رسانه ملی در پایان با اشاره به مشكلات طراحی برنامه برای سه سطح در یك كانال و ضرورت برنامه ریزی جامع برای جامعه دینی،گفت: شبكه معارف باید به طرح تفكیك كانال تخصصی معارف از كانال عمومی رادیو را طراحی و ارائه كند.