ملت ایران این داغ سنگین را با شكیبایی و عزت پشت سر می‌گذارد

حجت‌الاسلام محمد بهمنی در ویژه‌برنامه میدانی رادیو حماسه از میراث رهبر شهید گفت: اخلاص، ایمان و وفاداری رهبر شهید، محبت او را در دل‌های مردم ماندگار كرد و ملت ایران با شكیبایی و عزت این داغ را به حماسه ای بزرگ تبدیل كرد

1405/04/16
|
21:20

به گزارش روابط عمومی رادیو حماسه، حجت‌الاسلام والمسلمین دكتر محمد بهمنی، پژوهشگر و مدرس حوزه و دانشگاه، در گفت‌وگو با ویژه‌برنامه میدانی رادیو حماسه كه همزمان با مراسم تشییع پیكر «رهبر شهید» در مسیر مسجد مقدس جمكران برگزار شد، حضور گسترده و پرشور مردم در آیین‌های بدرقه را جلوه‌ای از تحقق وعده الهی درباره اهل ایمان و عمل صالح دانست.
وی با تسلیت این مصیبت به ملت ایران اظهار كرد: «ملت ایران این داغ سنگین را با شكیبایی و عزت پشت سر می‌گذارد و امیدواریم خداوند پاداش این صبر، وفاداری و استقامت را با گشایش، اجابت دعاها و تعجیل در فرج حضرت صاحب‌الزمان(عج) عطا فرماید.»
بهمنی با اشاره به حضور میلیونی مردم در مراسم تشییع، گفت: «یكی از برجسته‌ترین ویژگی‌های رهبر شهید، ایمانی عمیق و باور كامل به وعده‌های الهی بود. او سراسر زندگی خود را بر پایه ایمان، عمل صالح، دعوت به حق و صبر بنا كرد و همین اخلاص، مصداق وعده قرآن كریم شد كه خداوند محبت اهل ایمان را در دل‌های مردم قرار می‌دهد.»
این پژوهشگر حوزوی با استناد به آیات قرآن، افزود: «وقتی انسانی تمام مسیر زندگی خود را با ایمان، عمل صالح، توصیه به حق و صبر طی كند، سرمایه عمر او تباه نخواهد شد و خداوند محبت او را در دل‌ها ماندگار می‌كند. امروز آنچه در تشییع باشكوه مردم مشاهده می‌شود، تجلی همین وعده الهی است.»
وی با اشاره به ارادت رهبر شهید به حضرت ولی‌عصر(عج) خاطرنشان كرد: «ایشان در همه فرازهای زندگی، با اخلاص به حضرت صاحب‌الزمان(عج) توسل داشت و همواره برای مردم ایران دعا می‌كرد. این محبت صادقانه به مردم و اخلاص در خدمت، امروز به صورت عشق و وفاداری ملت نسبت به او نمایان شده است.»
بهمنی همچنین حضور گسترده مردم را نشانه‌ای از بیداری و انسجام اجتماعی دانست و گفت: «رهبر شهید پیش از شهادت خود از بعثت و خیزش مردم سخن گفته بود و امروز این حضور كم‌نظیر را می‌توان جلوه‌ای از همان بیداری عمومی دانست.»
وی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به جایگاه شهدا اظهار كرد: «شهدا پس از شهادت، پیام و اثرگذاری گسترده‌تری در جامعه پیدا می‌كنند و صدای آنان در دل‌ها طنین‌انداز می‌شود. فرهنگ ایثار و شهادت همچنان الهام‌بخش ملت خواهد بود.»
این مدرس حوزه و دانشگاه در پایان با اشاره به آرزوی دیرینه رهبر شهید برای شهادت گفت: «ایشان سال‌ها از خداوند حسن عاقبت و شهادت را طلب می‌كرد و همواره بر این باور بود كه دعاهای خالصانه بی‌پاسخ نمی‌ماند. اگرچه فقدان او داغی بزرگ برای ملت ایران است، اما اخلاص، ایمان و خدمات او سرمایه‌ای ماندگار برای جامعه خواهد بود.»
گفتنی است این گفت‌وگو در ویژه‌برنامه میدانی رادیو حماسه به تهیه كنندگی محمد حسین پور و اجرای رضا هدایتفر و حمید سوری، همزمان با مراسم تشییع پیكر رهبر شهید و خانواده شهید ایشان در مسیر مسجد مقدس جمكران و با همراهی مخاطبان از رادیو حماسه پخش شد.

دسترسی سریع